Yes! Kinderopvang B.V.

Yes! Kinderopvang B.V. is een betrokken organisatie.

Niet alleen bij kinderen en ouders, maar ook bij de samenleving. De focus ligt op de ontwikkeling van kinderen en op de behoeften van ouders, zodat ouders zorg en arbeid optimaal kunnen combineren en kinderen op de juiste wijze worden gestimuleerd in hun ontwikkeling.

In 1990 is Iris Henry gestart met Kinderopvang Bobo. De organisatie die sinds april 2013 Yes! Kinderopvang heet, is inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote regionale kinderopvangorganisatie met vestigingen in Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk.

De opvang is professioneel en betrokken, de organisatie is innovatief. De basis is vertrouwde, veilige, uitdagende, gezellige en actieve opvang. De mogelijkheden zijn enorm en de prijzen bijzonder scherp. Yes! Kinderopvang heeft kinderdagverblijven (0-4 jaar), peuterspeelzalen en -groepen (2-4 jaar), buitenschoolse opvang (4-13 jaar) en kinderrestaurants waar de kinderen genieten van een heerlijke verzorgde lunch tijdens de overblijf op school.

Geen twee locaties van Yes! Kinderopvang zijn hetzelfde; iedere locatie is uniek, waardoor ouders heel wat te kiezen hebben. Yes! heeft bijvoorbeeld locaties met een natuurtuin, locatie waar kinderen vanaf 2 jaar spelenderwijs Engels leren, locaties met een avonturentuin en locaties met een christelijke identiteit. Kijk voor meer informatie over de locaties en opvangmogelijkheden, prijzen en de organisatie op de website.

Yes! Kinderopvang, het beste voor kinderen én ouders, aantrekkelijke pakketten die aansluiten bij uw wensen en unieke gratis extra’s, dat vindt u alleen bij Yes! Kinderopvang.

Yes! Kinderopvang is u graag van dienst!


Bedrijfsgegevens

Yes! Kinderopvang B.V.
Uilenvliet 39
3333 BS ZWIJNDRECHT

www.yeskinderopvang.nl

078-6121330

06-53585955

078-6190770

klantenservice@yeskinderopvang.nl