Yes! Kinderopvang

Het beste voor kinderen én ouders!

Yes! Kinderopvang is een betrokken organisatie. Niet alleen bij kinderen, ouders en medewerkers, maar ook bij de samenleving. De focus ligt op de ontwikkeling van kinderen en op de behoeften van ouders, zodat ouders zorg en arbeid optimaal kunnen combineren en kinderen op de juiste wijze worden gestimuleerd in hun ontwikkeling.

In 1990 is Iris Henry gestart met Kinderopvang Bobo. De organisatie die sinds april 2013 Yes! Kinderopvang heet, is inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote regionale kinderopvangorganisatie met vestigingen in Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk.

Yes! Kinderopvang heeft kinderdagverblijven (0-4 jaar), peuterspeelgroepen (2-4 jaar) en buitenschoolse opvang (4-13 jaar). De opvang is er professioneel, vertrouwd, veilig, uitdagend, gezellig, leerzaam, ontspannend en actief. Het aanbod heeft voor ieder wat wils. Geen twee locaties zijn hetzelfde; iedere locatie is uniek, waardoor ouders heel wat te kiezen hebben. Yes! heeft bijvoorbeeld locaties met een natuurtuin, locaties waar kinderen vanaf 2 jaar spelenderwijs Engels leren, locaties met een avonturentuin, locaties met een christelijke identiteit en locaties waar kinderen en ouderen regelmatig contact hebben met elkaar. Deze unieke extra's zijn kosteloos voor ouders.

Kijk voor meer informatie over de locaties en opvangmogelijkheden, prijzen en de organisatie op de website. Yes! Kinderopvang is u graag van dienst!


Bedrijfsgegevens

Yes! Kinderopvang
Waelneslaan 20
3341 VM Hendrik-Ido-Ambacht

www.yeskinderopvang.nl

078-6121330

klantenservice@yeskinderopvang.nl

Contactpersoon

Iris Henry

LinkedIn-profiel

06-53585955

iris58@me.com