Fidor accountants en adviseurs

Fidor accountants en adviseurs te Ridderkerk, een dynamisch accountantskantoor met een sterke IT- en advies focus. Wij zijn gedreven, laagdrempelig, innovatief maar vooral persoonlijk!

Fidor is een creatieve samenvoeging van de Italiaanse woorden 'Fidem' (vertrouwen) en 'Valore' (waarde), woorden die in onze dienstverlening centraal staan.

Onze basis dienstverlening bestaat uit de reguliere accountancy-dienstverlening, fiscaliteit en salarisadministratie. Hierbij maken wij maximaal gebruik van IT. Door ons gezamenlijk te richten op volledige digitalisering van het gehele administratieve proces bespaart u tijd én heeft u aan de hand van een overzichtelijk management dashboard realtime en overal (cloud) inzicht in de prestaties van uw organisatie.

Dit inzicht is wezenlijk van belang om uw organisatie op een adequate wijze te kunnen sturen. Dit biedt ook ruimte om u te kunnen adviseren over zaken die echt relevant zijn. Op elke ondernemer, bestuurder komen in de dagelijks praktijk immers vele vragen af. Veel van deze vragen kan hij zelf afhandelen, maar weet dat Fidor een sparring partner voor u is, waar u met al uw vragen terecht kunt. Wij ondersteunen u graag.

Samengevat zijn wij als volgt te typeren:
• Sterke IT-focus, efficiënt administratief proces met maximaal inzicht d.m.v. dashboard
• Praktische adviezen
• Persoonlijk
• Vertrouwen (Fidem) en waarde (Valore)


Bedrijfsgegevens

Fidor accountants en adviseurs
Verlengde Kerkweg 25
2985AZ RIDDERKERK

www.fidor.nl

0180-746016

06-185 29 023

0180-746014

erik@fidor.nl