Meld je aan voor de VAO/Gemeente BBQ 2021!

Het is weer tijd voor een echte roast: de netwerkbarbecue van de VAO en de Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op dinsdag 21 september a.s. van 17.00 uur tot 20.00 uur op het terras achter het gemeentehuis van Hendrik-Ido-Ambacht.

Naast de VAO-leden, waaronder ook de leden met een basislidmaatschap, zijn alle ondernemers uit Hendrik-Ido-Ambacht uitgenodigt voor deze jaarlijkse bijeenkomst. Nog meer gelegenheid om te netwerken, en dus nog meer reden om deze avond niet aan je voorbij te laten gaan!

Om goede organisatie mogelijk te maken wijzen wij je graag op de volgende aandachtspunten:

  • Vooraf aanmelden is verplicht;
  • Je kunt je tot uiterlijk 16 september 2021 aanmelden;
  • Je aanmelding wordt bij entree gecontroleerd;
  • De uitnodiging is strikt persoonlijk. Het is niet mogelijk om gasten/introducees mee te nemen.

In verband met de huidige Corona maatregelen kunnen wij de barbecue alleen organiseren met een coronatoegangsbewijs. Dit houdt in dat jij op de avond van de barbecue in het bezit moet zijn van een negatief testbewijs (geen zelftest) van maximaal 48 uur oud, vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Wij zijn genoodzaakt dit te controleren bij binnenkomst.

Wil je graag een gast of introducee meenemen die geen uitnodiging heeft ontvangen maar wel op de gastenlijst had behoren te staan als Ambachtse ondernemer? Neem dan contact op met het bestuur via info@vaonet.nl.

Inschrijving is gesloten.